Ünnepi körmök!

10626844_939047332852870_4848119352610643971_nSzeretnél trendi körmökkel érkezni a karácsonyi céges buliba, de nincs ötleted? Képeimből ötletet meríthetsz, megmutatom a legjobb karácsonyi körmöket, amik segíthenek a döntésben.  Ezektől garantáltan karácsonyi lázban égsz majd!


A karácsonyi köröm színei

Ha Karácsony, akkor mindenek előtt a piros, és a zöld jut eszébe az embernek, de a kedvencek között szerepel még az ezüst, és az arany is.  Ezek már önmagukban is ünnepi atmoszférát teremtenek. De bármilyen más színt is választhatsz, hiszen csak egy karácsonyi mintára lesz szükséged, és kész is az ünnepi köröm. Szinte már nincs is olyan szín, amihez ne köthetnék valami karácsonyi tárgyat. Rózsaszínhez a karácsonyi cukorkákat, a barnához a rénszarvasokat, és a mézeskalács figurákat, a fehér, és a kék a téli tájat jutatják eszünkben.


A karácsonyi köröm mintái

Annyi féle klassz mintát lehet már  körömre tenni, hogy már választani sem lehet közülük!  Kezdve a csillagok, hópelyhek viszonylag egyszerű mintáitól, a télapó sapkákon, és karácsonyfaégőkön át, a mikulásos, rénszarvasos, hóemberes és karácsonyfás mintákig. A minta készülhet körömnyomdával, ecset és akrilfesték segítségével vagy kész matricával is ékesíthetjük körmeinket az ünnepek idejére. A választás csak ízlés dolga! Kellemes ünnepi készülődést!