2012es őszi/téli körömdivat

 

Az „emberes” hónapokkal menthetetlenül megérkezett az ősz! Elkezdődött az iskola, rövidülnek a nappalok, az üzletek kirakataiban a flip-flop papucs helyébe a sapka-sál kombináció került.  Ezzel egy új szezon indul a körömdivat terén is. Hogy milyen változásokkal kecsegtet? Lássuk!

 

 Színek tekintetében

Ahogy az lenni szokott, ősszel a sötétebb árnyalatok díszítik körmeinket. A nagy divatházak kifutóin a bordó, lila és a kék árnyalatai pompáznak a modellek kezén. A sötét és élénk színek fémes verziói is dívnak.

 

 

 

Az örök francia

Mint mindig, most is marad a jól megszokott francia köröm. Vagy mégsem? Az őszi trend szerint a nude alapon színes körömvég lesz a trendi. Díszítésben szintén színes, változatos mintákat alkalmazzunk.

A visszafogott hölgyek is megtalálhatják számításaikat, hiszen a natúr árnyalatok színes vég nélkül is rendkívül divatosak szolid díszítéssel.

 

Díszítés

A nail art tekintetében nincs határ, bátran szárnyalhat a fantáziánk. Most bármi megengedett! Színek, formák kavalkádja jelenik meg a körmökön. Figyeljünk azonban, hogy a hétköznapi megjelenésünkhöz is idomuljon a minta.

 

Formák

Minden jöhet! Lehet ovális, szögletes, kerek, hegyes. A fémes felületű köröm, a csillámok, strasszok örök darabként idén ősszel is hódítanak.